Potřebujete radu ohledně nemovitostí? Poradíme zdarma. ✆  800 101 128 –  E-Mail: bonusbrno@century21.cz – Křenová 69, Brno

Potřebujete radu ohledně nemovitostí?

Tým Bonusu Brno pomáhá lidem najít svůj vysněný domov. Chce ale pomoci i těm, kteří mají ztížené životní podmínky, a tak se zapojuje do charitativní činnosti. Když chcete skutečně pomoci, najdou se ti, co pomoc potřebují, a tak do života Bonusu Brno vstoupila Laďka z Ligy vozíčkářů, která shodou okolností potřebovala nový vozíček. Cílem se tedy stalo, aby se sehnal dostatek finančních prostředků na vozíček pro Laďku, která si ho sama nemůže dovolit. Tým Bonusu Brno daroval 36 000 Kč s tím, že motivoval ke spolupráci i další známé, kteří jsou ochotni pomoci. A tak se podařilo vybrat dostatek financí a Laďka si nyní může nový vozíček koupit.

„Nestrachujte se o velké problémy světa, bojte se o jednoho konkrétního člověka, kterému dokážete pomoci. Místo velkých idejí si vyberte jeden malý úkol, který můžete dotáhnout do konce.“

Matka Tereza

Tým Bonusu Brno dotahuje do zdárného konce nejen prodeje vašich nemovitostí, ale bere si za úkol dotáhnout i pomoc jednomu konkrétnímu člověku, který neměl v životě tolik štěstí. O čem mluvíme?

Jelikož Laďka sama pracuje pro Ligu vozíčkářů a vede projekt Přisedni si, navštívila naši kancelář spolu se svou kolegyní Lenkou. V krátkém workshopu nám představily všechny služby, které Liga poskytuje, a jaké jsou možnosti pomoci či dobrovolnictví. Ze setkání vzešla vzájemná spolupráce, a tak Bonus Brno přispěl na výcvik asistenčního psa tím, že si zakoupil dárkové poukazy pro své klienty v hodnotě 20 000 Kč. Každý klient, který využije služeb Bonusu Brno, dostane tento certifikát a pomůže tak částkou 500 Kč na projekt Výcvik asistenčního psa. Konkrétně se jedná o fenku zlatého retrívra jménem Lucy, která se dostala k trenérům z Ligy vozíčkářů a z původně nechtěného psa se stane nepostradatelným pomocníkem postiženému klientovi. Rádi bychom tímto motivovali všechny ty, kteří mají dobré srdce a chtějí i konkrétně pomáhat, aby se zapojili a přispěli těm, kteří jejich pomoc uvítají.

Přispět Lize vozíčkářů můžete libovolnou finanční částkou na transparentní účet Komerční banky: 43-4625040297/0100.